Privacy Policy

Privacy en veiligheid
Wat doen we met jouw persoonsgegevens & foto’s? Hieronder kun je lezen welke gegevens we van je gebruiken en waarom we dit nodig hebben. Heb je nog vragen hierover, kun je contact opnemen via [email protected]

Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp)
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Privacy van persoonsgegevens
Wij respecteren jouw privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wanneer je op onze website Livera.nl bestelt, vragen wij je om een aantal persoonsgegevens in te voeren. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij je persoonsgegevens zorgvuldig en beveiligd.
Persoonlijke gegevens zijn informatie die gebruikt wordt bij het identificeren van de gebruiker. Dit omvat emailadres, volledige naam, telefoonnummer & bedrijfsgegevens. Deze worden enkel en alleen gevraagd voor interne doeleinden zoals facturatie.

Veiligheid
We vragen standaard en veelgebruikte informatie om onze en jouw veiligheid te garanderen op onze site. Wanneer wij jouw gebruikersgegevens willen gebruiken, zullen we je altijd van te voren schriftelijk informeren.

Cookies
Er worden door ons geen cookies of andere gegevens van u bewaard

Delen van persoonsgegevens
We zullen nooit jouw persoonlijke informatie delen of verkopen, bij uitzondering in volgende gevallen:

Wanneer wij verplicht zijn dit te doen door wettelijke redenen;
Waar we schriftelijk toestemming hebben gevraagd en gekregen;
Wanneer EditProductPhoto wordt verkocht aan een andere Partij, zullen wij deze Partij alle klantgegevens moeten doorzetten;

Toegezonden (product) foto’s.
We gebruiken deze foto’s nooit zonder je uitdrukkelijke toestemming. Na bewerking zetten wij deze foto’s op onze eigen server of een publieke internet locatie, waarvan die URL niet bekend wordt gemaakt. Doordat deze locatie publiek, maar niet bekend is, zal er ten alle tijden een risico bestaan dat er foto’s worden gestolen of foutief worden verstuurd. We raden je dan ook aan nooit de download URL te delen met anderen en ons nooit beelden in te zenden die mogelijkerwijs gevoelige informatie bevatten van jouzelf of anderen. We zijn nooit aansprakelijk te houden voor het maken van een fout waarbij informatie door ons toedoen bij de verkeerde persoon terechtkomt.

Inzage en wijzigen van je gegevens:

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kan je te allen tijde richten aan [email protected]
of per post aan:

Editproductphoto
Elsumakker 4
2400 Geel
België
btwnr BE 0507787377